VAB och trädgårdsfunderingar!

, ,

Hej alla raringar!

Nu har även vi trillat ner i förkylningsträsket, eller i alla fall en av oss. Lilla Elise har legat med feber nu i två dagar så hon ligger nerbäddad idag också. Det var min tur att vabba så jag har varit hemma större delen av veckan och pysslat om lilla pluttan! ♥︎ Just nu ligger och och sover här bredvid i soffan efter att ha fått i sig lite smoothie med en massa nyttigheter i sig. Det är ju så med barn, när de är sjuka så får man bara försöka jobba runt det som de är sugna på. Hon ville ha milkshake, så jag gjorde en milkshakeliknande vitaminbomb – och den slank ner. Den var faktiskt väldigt god om jag får säga det själv, för självklart gjorde jag en till mig själv också. I skrivande stund sitter jag och tittar efter lite inspiration till trädgården här hemma. Jag vill nämligen få baksidan att bli lite mer mysig än den är idag. Jag tänker något sånt här :

träd

träd2

träd3

Vill helt enkelt ha en myshörna där man kan sitta i flera timmar och mysa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *