Tandläkaredag med värmepumpsinslag!

,

Hej alla kära läsare! ♥︎

Hur står det till med er? Med oss är det bra, tror jag. Det var lite hosta i natt, men inget som märkts under förmiddagen. Så jag hoppas att det bara var tillfälligt. Jag kom precis hem från en lång runda med hundarna och ska nu sätta mig och försöka klura ut vad det är vi behöver här hemma inne på vuab.se. Min kära sa till mig att vi behövde en ny värmepump, men inte visste jag att det fanns så många olika typer. Det kanske slutar med att jag ringer dem istället och är lite jobbig.. Eller så får jag bara låta det ligga tills Jocke kommer hem och tar tag i det själv. Det känns ju som något man inte vill välja fel av, så att säga. Det är ju inte en liten sak. Vi får se hur det går. I eftermiddag ska jag hämta Elise tidigt från skolan för hon ska till tandläkaren. Hon var sjuk sist hon hade tid tillsammans med Erik så vi fick skjuta upp det. Hon är inte glad för det, men jag har lovat henne en milkshake på vägen hem, så hon gick motvilligt med på det. Lilla stumpan! Hoppas att ni alla mår bra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hoppas regnet ger med sig snart så det inte är så mörkt här ute! 
by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *