Svamp i klorna

Jag tycker att jag är en van hundägare men jag visste faktiskt inte att även hundar kan drabbas av “nagelsvamp”. Det är såklart i klorna svampen sätter sig och den är svår att upptäcka till en början. Jag märkte det för jag hade beställt lite kosttillskott från Nordic Athlete och en av mina mopsar är som en katt och älskar kartonger. Då han krafsade så gick klon av!!! Jag har en app till en digital veterinär så jag ringde såklart direkt. Svamp är inget akut men jag fick en tid för besök inbokat. Tydligen så måste de skicka ett prov på analys och sedan väntar en tuff behandling för det kan vara svårt att få bort svamp på hundklor. Jag hoppas att det inte ska ha gått så lång men jag känner mig värdelös som matte som inte har märkt det tidigare. Jag har lagt märke till att klorna sett lite torra ut men mer tänkt att orsaken är vädret och inte en sjukdom.

Hundtass i hand

by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *