Spara dina minnen

Jag funderade lite på alla dessa bilder som man tar med sin mobil. Jag har hur många som helst på hundar, barn och våra utflykter som finns där i lilla mobilen. Tanken slog mig att alla dessa minnen kan raderas ut på ett par sekunder om det vill sig illa. Så ett tips från mig är: skriv ut på fotopapper och sätt in de i ett album så att de är tryggade för framtiden. Och visst är det så mycket trevligare att sitta och titta på riktiga bilder i stället för på en liten skärm. Jag har hittat en riktigt bra sajt på nätet som säljer högkvalitativa fotopapper, Patroner.se, och nu handlar jag allt jag behöver där för att säkra mina fina bilder. En annan fördel är att minnet i mobilen kan räcka till så mycket annat nu när bilderna har fått en ny plats i mina foto-album.

Från mobil till fotopapper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *