Söndagsmorgon!

,

Hej allihop!

Åh, vad mysigt jag har det just nu! Solen har börjat titta fram lite mer och jag sitter i trädgården och dricker kaffe och njuter. Jag älskar verkligen när helgmorgnarna bjuder på milt väder så man verkligen kan njuta av dem! Förutom att dricka kaffe så sitter jag och surfar runt efter en bra present till min lillebror som fyller år  snart. Jag funderar på om jag bara ska köpa ett presentkort på Segway Stockholm. Jag tror att han hade uppskattat mer om det faktiskt var något aktivt att göra än en sak som han kanske inte ens vill ha. Vad tror ni om det? Segway ser ju himla roligt ut, men nog lite väl svårt för mig som har så himla dålig balans, haha! 

seg

Ska nog i alla fall kolla upp vad det innebär, typ hur länge man får åka runt och vad det kostar. För det hade nog passat honom!

by

11 Comments


  1. // Reply

   Precis vad jag också tycker det verkar! 🙂


 1. // Reply

  Jag har provat att ta en tur i Stockholm ute på Djurgården och i de trakterna och det var verkligen roligt. Så jag tror det är en bra present med en upplevelse.


  1. // Reply

   Vad härligt att höra! Tusen tack för kommentaren! 🙂


 2. // Reply

  Jag hade defintivt slagti ihjäl mig innan jag listat ut hur de där funkar, haha 😉

  sv: Så kul att du gillar det 😀


  1. // Reply

   Haha, ja det blir med all säkerhet några blåmärken! 😀


 3. // Reply

  Jag känner några som fått tänderna utslagna efter att ha åkt segway men det kan hända att alkoholen har varit inblandad.
  Ja, visst är det härligt med sensommar ich skördetider. Tyvärr världens blåsigaste regnigaste och isigaste dagen i Norrland just idag.


  1. // Reply

   Oj, det låter ju inte speciellt trevligt alls!
   Jo, man ska nog inte prova sig på det där om man inte är nykter!


  1. // Reply

   Det låter ju helt perfekt! 🙂 Då får man bara ha lite tålamod! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *