Sommarkänslor på gården

Vilka härliga tider det är nu! Skir grönska och ljust både på morgonen och på kvällen. Mopsarna är på extra busigt humör och vill vara med oss överallt när vi fixar i trädgården och grejar i stallet. Just den ljusa tiden och längre dagar gör också att vi kommer ut på långritter med hästarna. Det här är verkligen den bästa tiden på året! Det gäller också att passa på att rida nu innan hästarna ska på välförtjänst sommarbete. Den här sommaren ska jag göra något som jag sällan gör. Jag kommer lämna familjen ensam under någon vecka för att hjälpa min mamma med flytt. Hon ska flytta från hus till lägenhet och det tror jag blir bra för henne. Hon bor i Nyköping och vill helst bo kvar där så jag sökte på www och hittade en trevlig mäklare som håller på att hjälpa oss. För min del blir att hjälpa till med själva flytten och se till att allt blir bra i det nya boendet. På ett sätt ska det bli skönt att komma iväg lite ensam men jag kommer verkligen sakna familjen och alla mina fyrbenta älsklingar.

Häst med grimma på

by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *