Mopsarnas andra utställning

Trots att jag trodde att utställningar inte riktigt var min grej så måste jag erkänna att sommarens utställning gav mersmak. Därför är det dags igen om ett par veckor. Denna gången ska jag dock inte göra samma misstag som jag gjorde förra gången. Jag trodde att utställningen bara handlade om hundar och inte om deras matte eller husse och därför hade jag bara vanliga kläder och lite mascara på mig. Det är klart att domarna inte bryr som ägarna men alla utom jag hade kavaj, snyggbyxor, kjol och annat på dig. Plus att alla kvinnor var snyggt sminkade med tillfixat hår. Kände mig minst sagt underklädd. Så nu har jag varit och köpt mig ett par snygga svarta pressvecksbyxor, en matchande cardigan och bra och billigt smink som jag hittade här. Har också hittat några bra youtube-videos som visar hur man själv kan sätta upp håret på ett snyggt sätt. Så denna gången ska både matte och hundar vara redo och uppiffade till utställningen.

by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *