Hunden på jobbet

För många hundägare är det en stor dröm att kunna ha med hunden på jobbet. Det finns många olika yrken med möjlighet att ta med sig sin bästa vän. Jag som är frilansskribent kan vara tillsammans med våra hundar under hela min arbetsdag. Hundarna brukar variera mellan att ligga och värma mina fötter, busa med varandra eller bara ligga och vänta i sin bädd. Eftersom jag frilansar så kan jag ta pauser med jämna mellanrum och leka, rasta av eller aktivera de. Jag har en vän som jobbar på ett företag inom entreprenadbranschen som har med sig sin hund på jobbet. Hon kunde till och med ha med sig sin hund när hon läste en kurs i entreprenadjuridik. Fördelen med mopsar är att de är relativt små, de är därför lätta att ta med på olika ställen och det är sällan någon är rädd för de.

by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *