Funderingar kring hösten!

,

Hej alla raringar!

Hur mår ni en dag som denna? Jag mår faktiskt riktigt bra! I går fick jag migrän efter middagen så det blev definitivt en tidig läggning för mig. Var helt förberedd på att vakna upp och ha kvar huvudvärken idag, men jag känner bara lite känslighet, inget dunkande än så länge. Skönt! Migrän är verkligen inget jag hade önskat att min värsta fiende hade, det är fruktansvärt!

mig

det blev ju inte så mycket res i sommar, så jag funderar faktiskt på om man inte skulle boka en höstresa. Jag vill allra helst till Skottland, det känns dessutom som en höstdestination, tror ni inte? Skottland har alltid varit ett drömresemål för mig, för det ser ju så oerhört vackert ut där. Har någon av er kanske varit där? 

by

7 Comments


  1. // Reply

   Ja, nä, det är inte något roligt alls! 🙁


 1. // Reply

  Skottland låter som en bra idé. Har dock aldrig varit där men av bilder att döma ser det verkligen så vackert ut.


  1. // Reply

   Visst ser det helt magiskt ut? Måste verkligen dit, om inte till höst kanske till våren! 🙂


 2. // Reply

  usch vad trist med migrän har nog aldrig upplevt det som tur är. Jag hoppas du inte får tillbaka det 🙁 men åh vad kul att boka resa till hösten, Skottland skulle jag också vilja resa till :O hoppas du får en trevlig fortsättning. kramis


  1. // Reply

   Ja, det är verkligen ingen rolig historia med migrän! 🙁 Men visst lockar Skottland! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *