En städdag, idag!

,

Hej alla vänner!

Så himla bra start på dagen jag har fått idag, alltså! Jag kom upp tidigare än vanligt och hann fixa med djuren innan resten av familjen ens hade vaknat. Och sedan dess har jag storstädat hela huset och dansat runt med microfiberdukar på fötterna. Chip och Molly har verkligen inte förstått vad det är som har hänt hela förmiddagen. Tittat på mig och lagt huvudet på sne. Haha! Nu precis har jag dessutom skaffat oss ett nytt förråd på 24 storage för att kunna bli av med lite av det vi har i en av ladorna. Planen är ju faktiskt att fixa den i sommar, kanske till ett gästrum, till och med. Men prion är att dela upp den till en förrådsdel och sedan ett till rum som ska kunna användas till vad som helst. Då behövs det rensas, vill jag lova. Men det är så lite man faktiskt vill göra sig av med, så ett extra förråd var nog den bästa lösningen. Det kommer bli så himla bra när vi är klara med det, alltså! Kanske till och med kan göra extrarummet till ett kontor till mig? Om man får drömma fritt, det vill säga .. Hur har ni det? 

städ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *