En snygg metallkorg till hundleksakerna

Hundar i alla ära men just nu håller jag på att bli tokig på alla leksaker som ligger och dräller överallt i vår bostad. Mina hundar är helt enkelt usla på att städa undan efter sig. Tydligen räcker det inte med en leksak åt gången heller. Som tur är finns det ju fantastiska sajter som ConfidentLiving där man kan hitta mängder av förvaringslösningar. För en stund sedan landade en mässingsfärgad metallkorg i min varuvagn. Den är så gles att hundarna kan dra ut vissa leksaker men inte alla. Min förhoppning är att jag både ska få en snygg inredningsdetalj och färre hundleksaker som ligger överallt på golvet. Med lite arbete kanske jag kan få hårbollarna att tycka det där med apportering är roligt och hämta sina leksaker till mig så jag kan lägga dem i korgen. När jag tänker efter beställer jag nog två korgar till för att ha en till kuddar och filtar också.

by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *