En liten presentation!

wel

 

Vad roligt att ni vill veta mer om oss! I den här bloggen skriver jag, Lena, om mitt och min familjs liv som hundägare på landet. Mitt största intresse har sedan barnsben varit just hundar och efter att min man Jocke fick jobb i Malmö så flyttade vi från Norrköping till den skånska landsbygden. Vi bor nu på en relativt stor gård och har tre mopsar, två hästar, ofantligt många höns och en och annan gårdskatt som stryker runt här. Jag lever helt enkelt drömmen och skulle inte ändrat något i livet om jag fick chansen. Jag och Jocke har dessutom två barn, Elise och Erik, som även dem trivs som fisken i vattnet här ute. De båda rider men Erik har fattat tycke för hönsen mer än hästarna. Men någon ska ju göra det också!

Här i bloggen kommer ni få följa mig i vårt liv och allt som händer runt omkring. Det kommer antagligen bli mycket hundsnack då jag gärna hittar på aktiviteter med både mina och andras hundar om dagarna. Eftersom jag jobbar som frilansskribent så har man en och annan timme över för roligare saker än jobb.

Hoppas ni hänger med, hörni!

sol