En ledig dag, idag!

,

Hej allihop!

Har ni det bra i kylan? Jag njuter riktigt mycket. Så länge jag håller brasan igång och har på mig mina tjockaste strumpa så är det riktigt mysigt här inne. Hundarna ligger som oftast vid brasan en stund, för att sedan ta en svalkande paus i hallen. De går liksom fram och tillbaka där emellan några gånger när det är vilostund för dem.

strump

Idag är jag ledig, men alla andra är iväg på sitt håll. Jag njuter väldigt mycket av mina lediga dagar. Dagarna börjar med en tidig promenad med hundarna, för att sedan gå till stallet och fixa med hästarna. Sedan är det frukost och avslappning. Efter det så är det dags för en långpromenad med hundarna och min träning för dagen. Idag är det städning på agendan, med ett såhär stort hus så tar faktiskt städningen nästan hela dagen. Men det är härligt, för sen har man hela helgen framför en i ett rent hem som doftar himmelskt. Jag hoppas även på en leverans av en beställning idag, tydligen var vi tvungna att byta ut vår barnstol då den hade slitits ut så mycket genom åren, så nu har jag beställt en ny mycket säker bilbarnstol. Man vågar ju inte direkt chansa när det handlar om det dyrbaraste vi har i livet. 

Hur ser er dag ut?

by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *