Egna handdukar till hundarna

Oavsett årstid ser vi till att alltid torka av tassarna (och ibland pälsen) när hundarna kommer in från en promenad. Jag orkar inte städa hela tiden, och det skulle jag behöva om inte de små tassarna torkades av. Vi har dessutom några ljusa mattor i hemmet som inte skulle bli särskilt glada av hundarnas smutsiga tassar. Jag har hittat jättefina handdukar hos Norrgavel, men precis när jag klickade hem dem insåg jag att de kanske var lite för fina för att användas till hundarna. Istället funderar jag på att använda äldre handdukar och mjuka trasor till dem och spara de nya handdukarna till oss människor. Ett tips överlag är att inte använda samma handdukar till hundarna som till dig själv. Dels är det inte särskilt fräscht och dels passar inte alltid samma material på handdukar till människor som till hundar.

Tre hoprullade handdukar

by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *