Aj, aj, aj!

,

Hej alla vänner!

Hur står det till med er? Jag har en sån galen träningsvärk idag, alltså! Kan knappt röra mig, haha! Jag provade nämligen en ny träningsform tillsammans med Johanna i går och den var endast fokuserad på bålen. Herregud vad jag måste vara otränad där, med tanke på vilken chock mina muskler har fått idag. Hur ska den här dagen gå om jag inte ens kan resa mig upp?

sore

Dagen idag är ju ganska uppbokad, så jag får försöka ignorera min träningsvärk så gott det går. Först och främst så ska jag ha ett möte där vi ska diskutera små och lätta lån. Efter det så har jag lunchmöte med en potentiell anställd, då jag fick på mig att träffa de tre kandidaterna som är kvar. Det ska bli spännande, men är faktiskt lite nervös också! Särskilt med tanke på min mage .. 

by

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *